Коли клієнт приходить до терапевта …

Люди могут смотреть на одно и то же, но видеть это по разному...

Коли клієнт приходить до терапевта, найчастіше значна частина роботи полягає у відновленні клієнтом зв’язку з актуальною реальністю.

Терапевт максимально екологічно допомагає клієнту знімати з себе шар за шаром інтроєкти, установки, переконання, нав’язані думки.

Нав’язані значущими фігурами в житті людини. У ролі такої фігури можуть виступати батьки (сім’я в цілому), вчителі, влада або соціум. Коли всі шари зняті і людина зустрічається зі своєю актуальною реальністю — це може бути непростим моментом. Але це необхідно для просування в терапії. Іноді реальність настільки непереносима, що людина ховатиметься від неї з усіх сил. І завдання терапії зробити зустріч з реальністю наскільки можливо переносимою для людини.

Після зустрічі з реальністю настає її усвідомлення, і своїх почуттів у цьому процесі. А після, для людини відкривається простір виборів, як у цій реальності жити.

У мене є відчуття, що зараз світ, як ніколи, потребує відновлення зв’язку з реальністю, щоби мати вибір, як в цій реальності жити.

Запрошую до терапії. Із запитом про усвідомлення реальності і багатьма іншими запитами:)

Юлія Озолс, [ця стаття на facebook]

Дякуємо за Ваше звернення!

Заявку надіслано.
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

Подати заявку на зворотній дзвінок